Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu

sigla USR
USR

USR anunță că nu va vota joi Guvernul Marcel Ciolacu. Membrii formațiunii au dus în Parlament, la ședința de învestire, „o roată a dezastrelor produse în ultima perioadă de PSD și PNL la guvernare”.

Reprezentanții USR susțin că, indiferent cum se rotesc PSD și PNL în ministere, românii se confruntă tot cu scumpiri, facturi majorate, dobânzi uriașe, „în timp ce clientela de partid se bucură de pensii speciale, funcții publice plătite cu mii de euro pe lună, contracte pe blat”, scrie Mediafax.

„Coaliția dezastrelor s-a constituit, ziceau ei, pentru a rezolva crizele majore și pentru a face reforme consistente. N-au făcut nicio reformă reală, ratând tot ce se putea rata, n-au rezolvat nicio criză, ba au mai reușit să provoace greve în mai multe sectoare de activitate. (...) Pe plan politic, cele întâmplate recent sunt dovada că PNL poate guverna doar alături de PSD cu care împărtășesc foamea eternă de bani și funcții”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

USR nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu, au transmis reprezentanții formațiunii.

Guvernul Ciolacu va fi votat, joi, în Parlament. Toți miniștrii desemnați au primit miercuri avize favorabile în comisiile de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.