Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR PLUS acuză că BPR a fost boicotat a treia oară de PSD

USR PLUS

Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD, ceea ce arată că Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu, transmite USR PLUS: „Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”.

„Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD. Nicio supriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta. Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”, transmit liderii USR PLUS pe pagina de Facebook a formațiunii.

Potrivit USR PLUS, „propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor”.

„Tergiversările și contradicțiile PSD-ului, înțelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîțu, ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor. România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîțu nu este acest prim-ministru. De aceea, Florin Cîțu trebuie să plece”, conchid liderii USR PLUS.

Membrii conducerilor celor două camere ale Parlamentului au mai fost convocați de două ori pentru a stabili calendarul de dezbatere și votare a moțiunii de cenzură USR AUR, însă ședințele nu s-au putut ține din cauza lipsei de cvorum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.