Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR-PLUS, un 'cuib' de securiști? Emanuel Ungureanu: 'Din serviciile secrete domnul Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni'

USR PLUS

Mai întâi au fost zvonuri; apoi au fost acuzații; au urmat diverse dovezi, iar în cele din urmă au recunoscut chiar ei: în USR-PLUS au existat reprezentanți ai serviciilor secrete actuale (și poate încă mai există). De această dată o recunoaște deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu. Politicianul susține că Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni din serviciile secrete. „La fiecare filială am găsit câțiva”, a spus Ungureanu.

„Asta am spus. Deci din serviciile secrete domnul Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni. Erau în PLUS. Noi când am fuzionat o condiție a USR-ului a fost să nu avem în rândul membrilor oameni din fostele servicii sau actuale, care vin tot din cele vechi.

La fiecare filială am găsit câțiva. Până i-am dat afară a fost un pic de scandal”, a spus parlamentarul Emanuel Ungureanu (USR-PLUS), la Antena3.

Poate cel mai celebru caz este cel al lui Lucian Mate, fost ofițer SRI, care a fost chiar vicepresedintele USR PLUS Cluj-Napoca. El a demisionat în cele din urmă din partid și a adus acuzații grave împotriva foștilor colegi (mai multe aici).

Dan Barna, aflat în competiție internă cu Dacian Cioloș pentru șefia USR PLUS, l-a numit pe contracandidatul său „om al sistemului”, ceea ce a declanșat un adevărat scandal în interiorul formațiunii.

Replica lui Dacian Cioloș: „Dan m-a definit azi 'om al sistemului'. O etichetă pe care mi-au pus-o pesediștii, peneliștii sau oficii de propagandă ale lor de-a lungul timpului. Nu înțeleg cum a acceptat să îl numesc eu, om al sistemului, secretar de stat în 2016. Sau pe Cristi Ghinea ministru, pe Cătălin Drulă consilier de stat și așa mai departe. Au făcut atunci pact cu un om al sistemului?”, a scris Cioloș într-un mesaj trimis pe un grup intern al USR PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.