Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR scoate toate armele împotriva lui Piedone - Plângere penală pentru postările de pe Facebook

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone

Alexandru Dimitriu, candidatul USR la Primăria Sectorului 5, a depus o plângere penală pentru delapidare și abuz în serviciu pe numele primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Candidatul USR acuză faptul că societatea Infrastructură Sector 5, subordonată Consiliului Local, sponsorizează aparițiile pe rețelele sociale ale primarului Piedone. USR susține că este vorba despre o infracțiune de delapidare, deoarece se folosesc fondurile unei societăți comerciale în beneficiul personal al primarului.

„Banii, care ar fi trebuit să fie alocați pentru repararea străzilor sau alte lucrări de infrastructură, sunt acum cheltuiți în reclame pe Facebook pentru beneficiul personal al primarului. Suma de 31.238 de lei a fost cheltuită pentru această activitate, conform datelor oficiale. Zeci și zeci de mii de lei sunt acum folosiți pentru clipurile populiste ale lui Piedone, în timp ce sectorul se confruntă cu probleme grave, șantierele stau părăsite și nu există bani pentru lucrările necesare”, spune Alexandru Dimitriu.

USR susține că deciziile luate de primarul Piedone ridică serioase semne de întrebare cu privire la buna gestionare a fondurilor publice și la conduita administrativă a acestuia.

„Utilizarea resurselor financiare destinate infrastructurii și altor proiecte în scopuri personale arată lipsa de responsabilitate și transparență în administrația sectorului. USR Sector 5 va continua să monitorizeze și să aducă în atenția publicului astfel de cazuri pentru a asigura transparență și integritate în administrația sectorului”, se mai arată într-un comunicat USR.

Postări pe Facebook ale pri... by florinpuscas

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.