Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR se străduiește să-l facă premier pe Florin Cîțu: Problema este la Orban și Ciolacu

Guvern
orban pnl usr

Deputatul USR Cătălin Drulă, unul din apropiații liderului formațiunii, Dan Barna, a transmis miercuri că parlamentarii care nu voteaază învestirea guvernului Florin Cîțu sunt iresponsabili și dacă vor exista liberali care nu-și vor vota guvernului atunci vorbim de „iresponsabilitate în formă agravată”.

`Îmi măsor cuvintele cu mare atenție. În situația de față, să nu votezi mâine învestirea unui guvern cu puteri depline înseamnă iresponsabilitate. Indiferent din ce partid faci parte. Iar să nu îți votezi propriul guvern, de dragul unui joc politic mărunt, în condițiile în care există o majoritate clară de susținere, ar însemna iresponsabilitate în formă agravată.

România are nevoie acum de un Guvern cu puteri depline. Continuarea instabilității și a interimatului este iresponsabilă. Știu că sunt parlamentari și în PSD și în PNL - și chiar foarte mulți - care înțeleg momentul și vor să voteze învestirea acestui guvern.

Problema este la președinții acestor partide. Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, opriți-vă din jocul politic cu țara! Ajunge!”, a scris Drulă pe Facebook.

Vezi si: Patriarhia Română anunţă că va respecta noile măsuri anti-coronavirus: 'Credinţa în Dumnezeu este şi antidotul ideal la virusul fricii' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.