Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR sesizează Consiliul Concurenței! Gabriela Firea e vizată

usr uniunea salvati romania

USR București a sesizat, luni, Consiliul Concurenței cu privire la proiectul de hotărâre care dă Primăriei Generale posibilitatea de a acorda fără licitație o bună parte din contractele de servicii publice municipale către cele 22 de societăți comerciale înființate de Gabriela Firea în luna martie a acestui an, potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Casa Regală a României e în DOLIU! Principesa Margareta a făcut ANUNŢUL

”Proiectul de hotărâre este, după cum ne-am obișnuit deja Gabriela Firea, nelegal. Acesta încalcă grav Legea Achizițiilor Publice și Legea Concurenței. Dacă majoritatea PSD-ALDE va aproba astăzi, precum ne așteptăm, acest proiect, USR București va depune imediat plângere prealabilă pentru anulare în instanță a acestuia”, a declarat Roxana Wring, președinta USR București.

Citeşte şi: Vântu se implică în scandalul liceului din Târgu Mureş. Atac DUR la adresa lui Dragnea, Tudose şi Liviu Pop

"USR consideră că serviciile oferite de Primărie bucureștenilor pot fi îmbunătățite doar prin libera concurență, nu prin încredințarea directă a contractelor către societăți comerciale asupra cărora municipalitatea nu are niciun fel de control. Se dovedește astfel că cele 22 de societăți comerciale înființate de Gabriela Firea formează o Primărie paralelă nelegală care va crea găuri negre în bugetul Capitalei. Bineînțeles, lupta USR București pentru anularea în instanță a celor 22 de societăți comerciale înființate nelegal va continua. Consilierii USR au demarat, în data de 11 aprilie 2017, procedurile de anulare în instanță a societăților comerciale înființate ilegal de primarul Gabriela Firea și consilierii PSD+ ALDE.", se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: LOVITURĂ: Maiorul SRI acuzat de TRAFIC de droguri rămâne în AREST .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.