Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USRPLUS pune toate tunurile pe CCR după ce Curtea a anunțat că dezbate pe 28 septembrie sesizarea Guvernului pe tema moțiunii

USR PLUS

Vicepreşedintele USR PLUS al Camerei Deputaţilor, Cristina Prună, afirmă, joi, după ce CCR a anunţat că dezbate în 28 septembrie sesizarea Guvernului pe tema moţiunii de cenzură, că alegerile din cadrul PNL au blocat România, potrivit News.ro.

”Curtea Constituţională amână decizia pe moţiunea de cenzură contra guvernului Cîţu până după Congresul PNL. Asta daca mai aveaţi vreun dubiu ca Congresul PNL a blocat România”, a scris, joi, pe Facebook, Cristina Prună.

Curtea Constituţională a decis, joi, că va dezbate, în 28 septembrie, sesizarea Guvernului referitoare la moţiunea de cenzură.

De asemenea, liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, spune că CCR nu ar trebui să fie „arbitru în jocurile interne PNL”, după ce judecătorii au fixat până după Congresul PNL decizia privind sesizarea Guvernului pe moțiunea de cenzură.

„CCR ne spune astăzi că putem suspenda și Constituția până după congresul PNL”, scrie Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.