Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uzbekistan a permis redeschiderea anumitor activităţi comerciale

www.operationworld.org
Uzbekistan

Autorităţile din Uzbekistan au permis redeschiderea, de sâmbătă, a anumitor categorii de magazine şi alte afaceri, închise de câteva săptămâni din cauza pandemiei de Covid-19, relatează Reuters citând agenţia de presă uzbecă Uza.

Între cei autorizaţi să-şi reia activitatea se numără comercianţii de materiale de construcţii, piese de maşini, seminţe şi răsaduri, precum şi curăţătoriile, birourile de asigurări, notariatele şi service-urile de utilaje de construcţii şi agricole, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

Uzbekistanul, cu o populaţie de 34 de milioane, a confirmat 1804 cazuri de contaminare cu coronavirusul de tip nou şi opt decese, iar alte 621 de persoane au fost declarate vindecate.

După un vârf înregistrat la mijlocul lui aprilie, numărul zilnic de cazuri nou confirmate este în scădere în fosta republică sovietică din Asia centrală.

Vineri, guvernul uzbec a anunţat că va începe în scurt timp ridicarea măsurilor de distanţare socială, în unele regiuni.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.