Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru SARE la GÂTUL lui Florin Cîțu: Avem probleme de LIVRARE a rezultatelor guvernamentale

stirileprotv.ro
Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a afirmat că liberalii sunt civilizaţi, sunt respectuoşi, se concentrează pe treabă nu pe arunca jigniri la adresa preşedintelui PNL Ludovic Orban. Violeta Alexandru a declarat duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Covasna, că această campanie internă ridică probleme în privinţa livrării rezultatelor la nivel guvernamental, scrie News.ro.

Citește și: Florin Cîțu numără victoriile din filiale: '”Suntem uniţi şi rămânem uniţi şi după 25 septembrie'

„Cred că această campanie, în acest moment, ne ridică nişte probleme în ceea ce priveşte viteza de livrare a rezultatelor la nivel guvernamental şi nu înseamnă că îmi critic partidul, îmi iubesc partidul şi îi vreau binele prin faptul că îi reamintesc că trebuie să livrrăm rezultate pentru oameni mult mai concrete decât o facem în acest moment”, a afirmat Violeta Alexandru, scrie News.ro.

 

Ea a menţionat că liberalii sunt civilizaţi care nu se concentrează pe aruncat jigniri la adresa preşedintelui PNL.

„Noi suntem liberali, noi suntem oameni civilizaţi, noi suntem oameni respectuoşi, noi suntem oameni care ne concentrăm pe treabă nu pe aruncat tot felul de jigniri instituţiei preşedintelui PNL. Dacă noi nu respectăm între noi, dacă noi nu ştim să fim civilizaţi, dacă noi avem timp să ne aruncăm la televizor şi să mergem pe micile ecrane de nu mai ai loc de noi în loc să facem treabă. Să nu ne mirăm că după aceea o să căutăm scuze, nu sunt eu de vină, eşti tu. Cred că a venit momentul să ne apucăm de treabă la modul serios. Ce înseamnă după 25? Dar de ce nu facem treabă acum? Ce ne împiedică să facem treabă acum, astăzi, mâine, de luni?”, a explicat Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.