Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va cădea Guvernul Ponta?! UDMR: Soluţia nu trebuie căutată cu PSD

udmr-psd

Suntem într-o nouă situatie, trebuie să vorbim ce vom face în continuare. Subiectul din turul doi al alegerilor a fost despre a rămâne la guvernare sau a trece în opoziție? Votanții maghiari au arătat încotro trebuie să meargă UDMR” a declarat, potrivit Digi24, președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba.

Potrivit acestuia, in urmatorii doi ani UDMR trebuie sa lucreze la unificarea interna a uniunii maghiarilor, deoarece 500.000 de mii de votanti maghiari stiu ce vor. Procesul de reforma trebuie pornit din interior, potrivit politicianului din Harghita, care crede ca multe lucruri nu pot continua ca si pana acum, adaugand ca "incepe o noua era, trebuie sa privim realitatea, trebuie sa dezbatem problemele". In opinia lui Borboly raspunsul la intrebarea “pe ce cale vom continua” nu trebuie cautat cu PSD, ci schimbarea trebuie realizata pe baza votului exprimat de cetatenii maghiari.
Acum nu se merita a inainta politicieni pe functii de putere, votul de duminica a fost exprimarea unei opinii despre politicieni iar vointa poporului este lege. Trebuie sa reformam si din punct de vedere al continutului” – a mai declarat Borboly Csaba pentru Radio Târgu Mureş.
Voturile maghiarilor au fost despre pozitia UDMR de a fi sau nu la guvernare a reiterat Borboly, care a subliniat ca trebuie de apreciat faptul ca Romania si-a aratat o nou fata, atunci cand a ales un presedinte sas si protestant. UDMR a luat o decizie buna atunci cand a lasat la latitudinea fiecarui maghiar sa voteze, pentru ca astfel a mai recuperat din pierderea increderea provocata anterior.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.