Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Constanței vrea să oblige hotelierii din Mamaia să facă investiții

click.ro
mamaia litoral 1 mai

Reprezentanții Primăriei Constanța susțin că stațiunea Mamaia are peisaje dezolante cu gunoaie, clădiri insalubre și fațade scorojite și degradate. Edilii anunță o serie de măsuri și solicită ajutorul agenților economici din zonă, în vederea sezonului estival.

Pentru a pregăti sezonul de vară, Primăria Constanța a înființat încă din februarie Comandamentul Litoral 2021. Până în prezent, echipele municipalității și ale Poliției Locale au luat la pas străzile din Mamaia, au constatat neregulile și au discutat cu operatorii economici pentru a stabili împreună măsurile ce trebuie luate.

Printre altele, Primăria vrea să demoleze mai multe construcții și să-i oblige pe hotelieri să-și repare fațadele.

„În primul rând, trebuie acordată o importanță deosebită curățeniei. Acționează zilnic echipele municipalității și ale firmei de salubrizare, dar și operatorii economici trebuie să păstreze ordinea. Doar printr-un efort comun ne vom putea bucura de o stațiune frumoasă. De asemenea, construcțiile ridicate abuziv vor fi demolate în perioada următoare. În cadrul acțiunilor de verificare, s-a discutat și despre renovarea obligatorie a fațadelor și împrejmuirilor. Nu putem să întâmpinăm turiștii cu fațade scorojite”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Primăriei Constanța.

Campania va continua în următoarele luni, iar firmele care nu vor respecta regulile impuse de Primărie vor fi sancționate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.