Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va pleca Ludovic Orban de la șefia Camerei Deputaților dacă va pierde alegerile PNL? Liderul liberal: 'Sunt un om care respect bazele democraţiei'

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, că va respecta o eventuală decizie de înlocuire a sa de la conducerea Camerei Deputaţilor, dacă va pierde alegerile interne în faţa premierului Florin Cîţu şi dacă viitoarele structuri de conducere ale partidului vor stabili acest lucru după Congresul PNL din toamna acestui an.

Întrebat, în cadrul unei conferinţă de presă susţinute la Botoşani, dacă din septembrie va mai fi preşedintele Camerei Deputaţilor, Orban a declarat: "Orice decizie ulterioară Congresului va fi luată de către forurile statutare ale PNL. Eu sunt un om care respect bazele democraţiei - legitimitate, reprezentare, autoritate, iar în PNL sunt un om care respect Statutul şi deciziile organismelor statutare care iau decizii în acest sens".

Ludovic Orban s-a întâlnit, sâmbătă, la Botoşani, cu conducerea filialei teritoriale a PNL, dar şi cu membrii formaţiunii politice pe care o conduce. De asemenea, el are în program o întâlnire la Flămânzi cu primarii PNL din judeţul Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.