Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vacanță de coșmar în insula Thassos pentru o familie de români: 'Nu vom mai călca vreodată pe aici! Nu suntem bine primiți!'

Radu Pop
Pinterest
thassos plaje

O familie de români a avut o experiență dramatică pe insula Thassos! Totul ar fi pornit de la o parcare în zona pieței din Prinos, unde românca ar fi fost amendată. Femeia a povestit, pe reţelele de socializare, întâmplarea care a făcut-o să ia decizia de a nu mai planifica niciodată vreo vacanță în acea zonă a Greciei.

„Mi se pare important să vă povestesc ce am pățit astăzi în Thassos sperând să nu pățească şi alți români același lucru! Am parcat in zona pieței din Prinos, 10 minute mai târziu fără să fie semn cu staționare / oprire interzisă şi ne încurcând traficul, în condițiile în care mai erau şi alte mașini (cu număr de Grecia) parcate acolo, ne-am trezit cu amendă şi plăcuțele de înmatriculare luate. Nefiind cunoscători distinctei limbi elene, am rugat pe cineva sa ne explice ce trebuie să facem şi ne-a spus să mergem la cea mai apropiată secție de poliţie, ceea ce am si făcut... Un comportament cel puțin bizar şi extrem de agresiv al domnilor polițiști, care au început să ţipe, efectiv la noi de parcă eram cei mai mari infractori din Thassos”, a scris românca pe grupul Forum Thassos, o comunitate dedicată românilor interesați de vacanța în insula Thassos.

„În momentul în care i-am rugat frumos să ne explice cu ce am greșit şi de ce ne-au ridicat şi numerele, asta în condițiile în care eram cu 2 copii după noi ( 2 ani și 5 ani) evident că fetele s-au speriat foarte tare!

Într-un final am ajuns la posta să plătim amenda, unde, surpriza erau doar români cu amenzi... în sediul politiei din Thassos town, unde am fost trimiși după numere, din nou același tip agresiv l-am găsit şi aici şi foarte ofuscați că i-am rugat să ne explice din nou unde am greșit ca să nu o mai reperam, i-au fost smulse numerele din mână, soțului şi au început să urle la el, spunându-i să revină după numere după 20 zile...ca așa e legea...Noi timp de 8 ani, am venit în fiecare an de 2 ori...

Cu părere de rău, după această experienţă noi nu vom mai călca vreodată pe aici... Nu suntem deloc bine primiți şi nu vrem să îi mai încurcăm cu banii lăsați în aceasta insulică. So, have fun şi mare atenție", a scris românca pe Forum Thassos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.