Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vacanță pentru părinți și bunici, cu recuperare medicală și îngrijire 24/24 de ore

sf sava

Concediile atât de mult așteptate de oricare dintre noi pot deveni ocazii excelente și pentru seniorii familiilor noastre de a petrece timp util și relaxant într-un centru de recuperare medicală. Noi vom fi eliberați de grija că nu se vor descurca singuri acasă, cu atât mai mult dacă sunt dependenți de susținerea noastră, ei se vor simți nu doar în siguranță, ci într-o adevărată vacanță, cu beneficii pentru sănătate.

În această perioadă, Spitalul Sfântul Sava oferă un pachet special de 10 zile care include cazare în condițiile unui hotel de 4* în camere cu 2 sau 3 paturi și 3 mese pe zi cu mâncare gătită în bucătăria proprie,  la care se adaugă un program specializat de kinetoterapie și fizioterapie, adaptat la nevoile fiecărui pacient. Asistența medicală este asigurată 24 de ore, 7 zile din 7. Spitalul dispune de 3 ambulanțe proprii, care pot transporta pacienții în condiții sigure.

În recuperare medicală, Spitalul Sfântul Sava este renumit pentru progresele pe care le înregistrează pacienții chiar și după primele ședințe. Sunt publice zeci de declarații video ale pacienților Spitalului Sfântul Sava, precum și urmărirea evoluției stării acestora. Deși pare incredibil, la Spitalul Sfântul Sava s-au recuperat și pacienți aduși în stare vegetativă, ajungând în câteva luni într-o stare funcțională, autonomă.

content-image

Așadar, pentru persoanele vârstnice care suferă de boli degenerative, boli reumatice, și care le creează probleme majore de mobilitate, 10 zile de kinetoterapie și fizioterapie reprezintă o soluție excelentă pentru a le menține calitatea vieții și pentru a-i pregăti de sezonul rece. Persoanele cu boli cronice progresive sau cu patologii mai grave, care necesită supraveghere de specialitate permanentă, pot fi plasate în siguranță în secțiile de îngrijiri paliative sau geriatrie. Terapia durerii se aplică la Spitalul Sfântul Sava în mod frecvent, în special pacienților care au nevoie de îngrijiri paliative. Igiena corporală a acestor pacienți se realizează complet o dată la două zile, și ori de câte ori e nevoie, produsele de igienă fiind incluse.

Echipa de medici, specialiști în recuperare medicală și personalul auxiliar dedicat, este disponibilă non-stop. Spitalul Sfântul Sava are cea mai mare echipă de specialiști în kinetoterapie și fizioterapie: 30 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 8 medici specialiști, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere. Echipamentele sunt de generația nouă, unele dintre ele fiind unice în România. O echipă numeroasă de specialiști permite ca fiecare pacient să fie atent tratat și monitorizat, astfel încât evoluția sa să fie optimă.

Tehnicile speciale și tehnologiile ultramoderne aplicate după un plan de tratament complex oferă pacienților Spitalului Sfântul Sava o probabilitate extrem de ridicată de recuperare medicală.

Un tur virtual al Spitalului Sfântul Sava poate fi urmărit aici.

0724.021.090 | 0724.338.881

https://spitalulsfantulsava.ro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.