Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinarea generală a populației începe în aprilie, anunță Valeriu Gheorghiță: Programările debutează luna viitoare

inquamFOTO
valeriu gheorghita

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, anunță că vaccinarea persoanelor din etapa a treia ar putea începe în luna aprilie. De aceea, înscrierile în platformă pentru această etapă ar trebui să înceapă în martie, urmând a se realiza liste de așteptare

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, susține că înscrierile pentru etapa a treia a vaccinării ar putea începe luna viitoare. ”Vor fi liste de așteptare și apoi, în aprilie, primele persoane aflate în această etapă s-ar putea vaccina”, a precizat Gheorghiță.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

„Probabil că în aprilie, undeva la jumătate lunii aprilie, vom începe și a treia etapă de vaccinare. Vom pune în funcțiune la jumătatea lunii martie această listă de așteptare, persoanele vor putea să se programeze. Să se înscrie pe acea listă de așteptare”, a declarat Valeriu Gheorghiță, vineri seara, la Digi24.

Listele de așteptare de pe platforma de vaccinare vor fi deschise în funcție de numărul de vaccinuri care vor fi livrate României.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.