Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinarea, prin ochii unei avocate: 'Trebuie să fie o decizie a medicului. Astra Zeneca spune în prospect că decesul este un efect advers'

captura youtube
vaccin combinatie

Avocatul Elena Radu a spus la Antena 3 că singurii care ar putea decide daca e cazul unui vaccin este medicul fiecărei persoane.

„Până acum s-au prezentat opiniile unor specialiști sau ale unor epidemiologi. Nu cred că suntem noi abilitați să spunem cum ar fi corect sau nu în condițiile în care un medic epidemiolog care are peste 50 de ani de experiență în domeniu vine și spune că din punctul acesta de vedere această vaccinare trebuie să fie o decizie a medicului. Pentru că medicul este cel care cunoaște pacientul, medicul cunoaște care este starea de sănătate a pacientului și cum ar trebui vaccinat sau nu. El este cel care până la urmă poate să facă sau nu o analiză în urma căreia să ajungă la concluzia că o persoană indiferent că este pe copil sau adult să fie vaccinată sau nu.

Am văzut că a fost persoane care au spus că vaccinul te apără de moarte, dar haideți să fim serioși! Astra Zeneca spune în prospectul actual că decesul este un efect advers şi este pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului. Cum putem să susținem cu o aşa ușurință că vaccinurile nu produc reacții adverse. Produc reacții adverse și aceasta este realitatea. Nu putem să ascundem acest lucru pentru că, oamenii pot fi duși induși în eroare și chiar pe aceste discuții de la televizor oamenii pot merge la medic și pot cere vaccinarea pentru că au auzit că vaccinul salvează de la moarte și, în final, poate să moară pentru că pot avea reacții adverse pe termen lung. Toată campania publică care se face, se face pe o modalitate agresivă și spune că vaccinul este o salvarea supremă”, a spus avocata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.