Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinat în ianuarie deşi nu avea dreptul, primarul din localitatea siciliană Corleone a demisionat

exit demisie

Primarul localităţii siciliene Corneone şi-a anunţat, duminică, demisia din funcţie, după ce în ianuarie el s-a vaccinat împotriva coronavirusului deşi nu avea dreptul, anunță news.ro.

“Am petrecut o noapte albă gândindu-mă la această decizie şi am ajuns la concluzia că este corect să demisionez. Cu toate că insist asupra faptului că am făcut un lucru bun vaccinându-mă şi hotărând să fie vaccinaţi şi consilierii locali”, a declarat Nicolo Nicolosi, în vârstă de 78 de ani, pentru agenţia Ansa.

Presa italiană a scris, sâmbătă, că poliţia îi anchetează pe primar şi pe membri ai consiliului local şi a sesizat parchetul local.

Primăria din Corleone a confirmat pe pagina sa de Facebook că primarul a primit cele două doze de vaccin în 8 şi în 31 ianuarie.

Citește și: O mare companie farmaceutică, anunț URIAȘ: medicamentul care vindecă rapid Covid-19

Italia a început campania de vaccinare împotriva coronavirusului la sfârşitul lunii decembrie, prima etapă fiindu-le rezervată cadrelor medicale şi persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani.

Nicolo Nicolosi şi-a justificat decizia de a se vaccina rapid prin faptul că oamenii politici locali ca el au nevoie de imunizare imediată, la fel ca angajaţii din prima linie a luptei cu Covid-19.

Până în prezent, în Italia s-au administrat aproximativ 5,3 milioane de doze de vaccin împotriva coronavirusului. 1,6 milioane de persoane au primit ambele doze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.