Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinul va urma turistul: Gheorghiță promite vaccin la munte, la mare și în aeroport

Guvernul Romaniei
Valeriu Gheorghita

Vaccinul va urma aglomerările de persoane, în principal zonele turistice, a declarat, marți, coordonatorul CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță. În acest fel se va ajunge cu serul și la persoane care se tem să intre într-un spațiu medical pentru vaccinare.

Valeriu Gheorghiță a spus că vor fi organizate centre de vaccinare în locații atipice: gări, muzee, aeroporturi, dar și la munte sau la mare.

„Ideea este de a distanța acest proces al vaccinării de un gest medical propriu-zis, pentru că sunt persoane care evită să se prezinte într-un spital, care au o serie de temei față de înțepături, față de ace, față de tratamente sau de medici și atunci ar fi alte locații potrivite. Vă dau exemple: muzee, găsi, aeroporturi, stadioane, diverse localități turistice, pe litoral, la munte, acolo unde există o interacțiune crescută între persoane”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

Potrivit acestuia, când vor fi ridicate o serie de restricții, oamenii vor interacționa mai mult și vor fi, astfel, identificate acele zone în care există o interacțiune de persoane și să se ajungă, apoi, cu vaccinul în zona respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.