Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vadim, singurul aliat al Elenei Udrea? Tribunul sare la gatul lui Coldea

vadim

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor pare sa ie singurul aliat al Elenei Udrea in lupta sa cu actualul sef al SRI Florian Coldea. Vadim se arata deranjat de "napustirea haitei asupra unei femei lipsita de aparare" si il acuza la randul sau pe generalul Coldea de implicare in campania electorala.

“Aştern aceste rînduri cu multă amărăciune. N-am nici un motiv să o apăr pe Elena Udrea. Am întîlnit-o o singură dată în viaţa mea, la o recepţie, la Palatul Cotroceni. Atunci era pe cai mari. Cai care, între timp, s-au făcut mîrţoage: Traian Băsescu, Dorin Cocoş ş.a. Nu-mi place, însă, năpustirea haitei asupra unei femei lipsite de apărare. Cu ce drept o pune la zid pe Elena Udrea scheletul ambulant C.T. Popescu? Acest isteric cu ochi holbaţi, ca două mingi de ping-pong, îl sfîşie acum şi pe cel care l-a plătit ani de zile, regeşte, Adrian Sîrbu. Ce nemernic! La fel de nemernic e mult prea îngîmfatul Florică Coldea, care, din maior, trage cu dinţii să-i ia locul lui… Maior! N-o să i-l ia. Dar la puşcărie va ajunge şi el, de asta poate fi sigur. Nutresc speranţa că societatea românească va afla cum s-a implicat SRI-ul în fraudarea alegerilor şi ce „bani negri” s-au rulat. Nu de alta, dar cele mai multe procente au fost furate de la mine şi de la PRM. Atunci cînd acuzam fraudele revoltătoare, unii mă făceau nebun şi mă acuzau că sufăr de mania persecuţiei. Iată că jaful electoral începe să iasă la iveală. Dar cine o să ne mai dea nouă înapoi procentele furate? Am fost scoşi, prin furturi grosolane, şi din Parlamentul României, şi din Parlamentul Europei. Iar banditul principal, F. Coldea, încă taie şi spînzură. Pînă cînd va fi, el însuşi, tăiat şi spînzurat”, scrie Vadim pe pagina sa de Facebook, potrivit B1.ro.

“O sfătuiesc pe Elena Udrea să spună tot ce ştie. Indiferent ce se va întîmpla. Măcar se va răcori sufleteşte şi buboiul neruşinatelor fraude electorale se va sparge. Toate aceste alegeri trebuie anulate. Ele nu reprezintă voinţa Poporului Român, ci sînt efectul minţilor bolnave ale unor golani. Acum am confirmarea a ceea ce am scris, de ani de zile: Ţara a încăput pe mîna golanilor. (...)Dacă Elena Udrea ajunge după gratii, îi va trage după ea şi pe cei care o vînează acum. Cine ar fi bănuit că se va ajunge aici? Şi e abia începutul.”, mai scrie Vadim pe contul de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.