Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vadim Tudor se vede lucrat de servicii: Am 18% într-un sondaj

vadim meir

Candidatul PRM la prezidenţiale, Corneliu Vadim Tudor, susţine că în realitate sondajele îl creditează cu 18% din opţiunile electoratului, însă este sabotat de serviciile secrete la ordinul preşedintelui Băsescu. Totodată, acesta spune că românii n-ar vota o femeie la alegerile prezidenţiale, iar despre Klaus Iohannis declară că este un paravan pentru Blaga, Orban şi Ungureanu.

AGERPRES: Ce scor sperati sa obtineti în alegeri?
Corneliu Vadim Tudor: Am 18% într-un sondaj publicat de Intact Antena 3 pe 8 octombrie, pe un esantion de 75.000 de oameni. Eram pe locul 3. Probabil am crescut între timp. Dar Basescu a dat ordin Serviciilor Secrete: nu mai are voie nimeni sa vorbeasca cu nimeni. El e disperat ca Elena Udrea nu depaseste 3%.
Daca nu veti ajunge în cel de-al doilea tur de scrutin, ce le veti recomanda sustinatorilor dvs. în ziua votului?
E prematur sa spun asa ceva, dar ma tem ca voi ajunge în situatia din decembrie 2004, când turul al doilea a fost rezultatul unei uriase fraude electorale si am spus ca le recomand membrilor si simpatizantilor PRM sa nu se duca la vot. Asa ca degeaba unii fruntasi PDSR (cum era pe atunci) mi-au reprosat ca l-am facut pe Basescu presedinte. Nu. Eu am zis clar, limpede, sa nu mearga lumea la vot. În 2009, cine l-a scos pe Basescu presedinte? Tot eu? Nu. Stapânii lui americani.
Este pregatita România sa aiba o femeie presedinte?
Nu, n-are cum. Noi, ca si italienii si spaniolii, suntem un popor de macho, de barbati care au alta viziune asupra vietii si asupra politicii. Care e femeia? Nici macar pe Angela Merkel n-ar vota-o românii, darmite pe Monica Macovei sau pe Elena Udrea! Românii nu sunt pregatiti sa voteze niciun om de alta etnie. Cei care îl împing pe Klaus Iohannis de la spate, si ma refer la Vasile Blaga, Ludovic Orban, Mihai-Razvan Ungureanu, sunt ridicoli. De fapt, ei îsi creeaza un paravan, o perdea sa se perpetueze la Putere, sa faca bani în continuare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.