Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de concedieri într-o primărie mare din țară!

fee.org
concediat concedieri

Val de concedieri într-o primărie mare din țară!

Urmează concedieri la Primăria municipiului Brașov. Cel puțin asta a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, în ședința de plen încă în desfășurare, informează Rador Radio România.

Discuția a pornit de la proiectul ce viza aprobarea unei noi organigrame a Primăriei, pe care edilul o propune din noiembrie 2021, dar pe care consilierii locali o resping.

De această dată, chiar primarul a decis retragerea punctului.

„Între timp, a intrat în vigoare noua lege. Începând de ieri a intrat în vigoare noua lege, care prevede că va trebui să dăm afară 15% din angajații structurilor care au mai puțin de 50 de angajați. Prin urmare, veți fi obligați să votați organigramă până la finalul acestui an. Veți fi obligați să votați această organigramă, însă vom fi nevoiți să dăm afară colegi. Asta în condițiile în care aparatul municipiului Brașov, aparatul de specialitate al primarului este subdimensionat. Puteam să mai creăm 50+ de posturi pe normele și pe limitele legale în vigoare anterior. Deci puteam să funcționăm în acești 3 ani de zile cu încă 50 de colegi în aparatul executiv și să fim comparabili cu dimensionarea aparatului executiv cu oricare dintre municipiile mari. De peste 2 ani de zile refuzați orice dialog cu privire la organigramă”, a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.