Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de expulzări din Germania! Scholz: 'Trebuie să-i expulzăm pe scară largă pe cei care nu au dreptul să stea la noi în țară!'

ahram.org.eg
olaf scholz

Val de expulzări din Germania! Scholz: 'Trebuie să-i expulzăm pe scară largă pe cei care nu au dreptul să stea la noi în țară!'

Germania trebuie să ia măsuri mai dure împotriva migranţilor ale căror cereri de azil au fost respinse, în cadrul eforturilor generale de a limita migraţia ilegală în ţară, a afirmat vineri într-un interviu cancelarul german Olaf Scholz, relatează dpa, informează Agerpres.

"Trebuie în cele din urmă să-i expulzăm pe scară largă pe cei care nu au dreptul să stea în Germania", a declarat Scholz revistei Der Spiegel. El a adăugat că cei care nu pot demonstra că au nevoie de azil şi nu au perspective pentru a putea rămâne trebuie să plece. "Trebuie să expulzăm mai mult şi mai repede", a conchis cancelarul.

Olaf Scholz a menţionat că sunt necesare "un întreg set de măsuri" pentru a limita migraţia ilegală, inclusiv o mai bună protecţie a frontierelor externe ale UE şi controale mai stricte la graniţele Germaniei cu ţările învecinate din Uniune.

El a subliniat totodată că Germania trebuie să continue să-i primească pe refugiaţii care sunt îndreptăţiţi la azil din cauza persecuţiilor politice sau din alte motive legitime, precum şi să atragă mai mulţi imigranţi calificaţi în domenii unde există cerere. "Dar cei care nu fac parte nici dintr-un grup, nici din celălalt nu pot rămâne la noi", a mai spus Scholz.

Vezi și: Criza din Orientul Mijlociu se extinde în Europa: mai multe ţări Schengen înaspresc controalele la frontiere (analiză European Newsrom)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.