Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcea: Două case cuprinse de flăcări, din cauza unui coș de fum defect

incendiu

Două case din Călimănești, județul Vâlcea, au fost cuprinse de flăcări, sâmbătă dimineața, din cauza unui coș de evacuare a fumului defect. Pompierii au reușit să stingă focul după mai bine de trei ore, potrivit Mediafax.

Potrivit pompierilor vâlceni, incendiul a izbucnit prima dată la acoperișul unei dintre case, din cauza coșului de evacuare a fumului defect. Făcările s-au extins cu repeziciune și la cel de-al doilea imobil, are era lipit de primul.

Mai multe autospeciale de la ISU Vâlcea, dar și de la Serviciul Voluntar din Călimănești au acționat la fața locului pentru stingerea incendiului, iar paramedicii i-au acordat îngrijiri proprietarei uneia dintre case, femeia suferind un atac de panică.

„Incendiul s-ar fi declansat în urma folosirii sistemului de încălzire având coșul de evacuare a fumului defect. Astfel, scânteile rezultate au dus la aprinderea structurii din lemn, iar învelitoarea din imitație tiglă de plastic a dus la propagarea cu repeziciune a incendiului. Proprietara gospodăriei de la care a pornit incendiul a suferit un atac de panică, aceasta primind îngrijiri medicale la fața locului de la paramedicii SMURD și personalul de la ambulanță. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital.”, anunță ISU Vâlcea

Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea, focul a fost stins în jurul ori 7.30, după trei ore de când a izbucnit incendiul. În urma incendiului, au ars cele două acoperișuri ale caselor, pe o suprafață de 250 metri pătrați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.