Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcea - O femeie a murit după ce a căzut într-o fântână

fantana

O femeie de 47 de ani a murit luni după ce a căzut într-o fântână adâncă de 11 metri, în comuna Galicea, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru scoaterea femeii din puţ au intervenit două echipaje ale ISU, unul SMURD şi unul de pe o autospecială de stingere, însă în ciuda eforturilor pompierilor de a o aduce la suprafaţă, aceasta nu a mai fi putut fi salvată, fiind declarată decedată de echipajul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă trimis în zonă.

"Pentru salvarea persoanei, salvatorii ajunşi la faţa locului au acţionat cu ajutorul unei scări de fereastră şi a mai multor cordiţe. După aproximativ 40 de minute de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana în cauză, o femeie de 47 de ani, a fost adusă la suprafaţă în stare de inconştienţă, motiv pentru care s-a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, după efectuarea protocolului de resuscitare, medicul SAJ a declarat decesul", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cazul a fost preluat de poliţişti care fac acum cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia. Din primele date se pare însă că ar fi vorba despre o sinucidere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.