Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcea: Un bărbat care a lovit cu un târnăcop o maşină de poliţie şi un poliţist, arestat preventiv

houstonchronicle.com
extradare catuse

Bărbatul din localitatea Şuşani, care a agresat un vecin, apoi a lovit cu un târnăcop într-o maşină de poliţie şi un poliţist în antebraţ, a fost arestat preventiv, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete. 

Citeşte şi: Critici DURE dinspre Bruxelles, după scrisoarea primită de Dăncilă de la preşedintele Tusk: 'Transmite neîncrederea totală a Uniunii în Guvernul României'

Aceasta a precizat că incidentul s-a produs în seara zilei de 30 februarie, în localitatea Şuşani, iar agresorul a fost reţinut în noaptea de 30/31 ianuarie. 

Poliţistul nu este rănit grav şi este la serviciu, scrie AGERPRES.

Un bărbat din comuna Şuşani a solicitat, în seara zilei de 30 ianuarie, intervenţia poliţiştilor, după ce a fost agresat de către un vecin. Pentru imobilizarea agresorului au fost trase focuri de armă de avertisment, în plan vertical şi au intervenit poliţişti de la SAS. 

"O patrulă formată din doi poliţişti ai Secţiei 3 Suteşti s-a deplasat la faţa locului, constatând că persoana vătămată (apelantul) a fost agresat fizic de un vecin, fiind solicitată şi o ambulanţă. Starea bărbatului nu este gravă. Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul făptuitorului, pentru a discuta cu acesta. În momentul în care bărbatul a observat echipajul de poliţie, a luat un târnăcop din gospodărie şi a lovit maşina de poliţie şi pe unul dintre poliţişti, în zona antebraţului. Poliţistul a executat focuri de armă de avertisment în plan vertical. Cu sprijinul colegilor de la SAS, bărbatul a fost imobilizat", a precizat Sandra Dăscălete. 

În această cauză se fac cercetări pentru ultraj şi lovire sau alte violenţe.

Citeşte şi: Băsescu trage un SEMNAL DE ALARMĂ, după ce Guvernul a renunţat la SPP: 'Dragnea construieşte instituţii paralele cu cele legale...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.