Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valencia a interzis accesul Netflix pe Mestalla pentru un documentar despre Vinicius

beinsports.com
Vinicius Real Madrid

Cotidianul Marca notează că gruparea Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid (etapa 27 din La Liga), în legătură cu un documentar despre Vinicius, potrivit news.ro

Aceasta este o "decizie a clubului", au declarat surse oficiale pentru ziarul spaniol.

În mod normal, Liga este cea care gestionează accesul presei la meciurile din La Liga şi din divizia secundă spaniolă, dar de această dată clubul a decis să se opună prin veto camerelor de filmat ale companiei de producţie Conspiraçao.

Compania, una dintre cele mai mari din Brazilia, este în curs de înregistrare a unui documentar despre fotbalistul brazilian pentru Netflix. Refuzul Valenciei - despre care se spune că ar fi justificat de neîncrederea în utilizarea imaginilor - vine într-un moment de mare tensiune între club şi starul lui Real Madrid.

Sezonul trecut, Vinicius a fost ţinta unor insulte rasiste din partea mai multor spectatori de pe stadion, provocând chiar întreruperea meciului.

Clubul a interzis pe viaţă trei suporteri care au imitat sunetul maimuţei în direcţia extremei braziliene. Dar, acuzând toţi suporterii de rasism (lucru pe care l-a corectat ulterior), antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, a provocat furia FC Valencia, a oraşului şi a presei locale.

Potrivit Marca, clubul a refuzat, de asemenea, cererea companiei de producţie de a intervieva unul dintre jucătorii săi, Hugo Duro, pentru a nu stârni controverse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.