Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentin Coroiu este noul vicepreşedinte al Directoratului Uniqa Asigurări

F. P.
uniqa

Valentin Coroiu preia rolul de vicepreşedinte al Directoratului Uniqa Asigurări, începând din aprilie 2021, a anunţat joi compania de asigurări.

"Noul rol preluat de Valentin Coroiu în cadrul Directoratului Uniqa este un pas firesc şi necesar pentru dezvoltarea companiei. Intrăm într-o nouă etapă în evoluţia Uniqa, pe parcursul căreia centrarea pe nevoile clientului reprezintă principalul reper al strategiei noastre. Valentin a contribuit activ pe parcursul ultimului an la definirea şi creionarea planurilor strategice privind implementarea noului model de afaceri al Grupului în zona de vânzări. Totodată, în România, a implementat cu succes proiecte importante de transformare a reţelei de vânzări, ceea ce îl recomandă drept un lider orientat către rezultate, cu un înalt grad de cunoaştere şi înţelegere a nevoilor clienţilor, a companiei şi a pieţei asigurărilor. Prezenţa lui în structura de management Uniqa ne oferă certitudinea că, împreună, vom continua să creştem încrederea clienţilor, consolidând poziţia companiei în rândul celor mai relevanţi jucători din piaţa de asigurări", a declarat Paul Cazacu, preşedinte al Directoratului Uniqa Asigurări, potrivit Agerpres.

Valentin Coroiu are o experienţă de 20 de ani în cadrul echipei Uniqa din România şi a ocupat, începând cu luna august 2019, funcţia de CEO al Uniqa Asigurări de viaţă, anterior asigurând timp de 4 ani coordonarea canalului de vânzare propriu din poziţia de director naţional de vânzări. Totodată, din funcţiile de director şi director adjunct, a coordonat activitatea sucursalei Uniqa Cluj, cea mai importantă sucursală din perspectiva volumului de vânzări.

"Dezvoltarea în plan local a segmentelor Retail şi Bancassurance reprezintă un element esenţial în noul context strategic al Grupului Uniqa. Ne propunem să dezvoltăm parcursul Uniqa în România poziţionând clienţii în centrul acţiunilor noastre, înţelegându-le nevoile şi oferindu-le soluţii de asigurare relevante, simple şi accesibile. Vom completa astfel strategia de produse cu programe de eficientizare şi automatizare a proceselor atât în zona de vânzare, cât şi de post-vânzare, astfel încât clienţii noştri să se bucure de o experienţă superioară în toate punctele de interacţiune cu Uniqa. De asemenea, eforturile noastre de digitalizare vor fi accelerate şi vom investi în creşterea expertizei forţei de vânzare şi, implicit, a calităţii serviciilor noastre. Sunt convins că soluţiile digitale pe care le dezvoltăm, alături de profesionalismul şi calitatea echipei noastre de consultanţi şi parteneri ne vor ajuta să construim o experienţă de cinci stele pentru clienţi în relaţia cu Uniqa", a precizat Valentin Coroiu.

Uniqa Insurance Group operează pe piaţa românească din 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.