Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentin Popa, promisiuni 'grele' după avizul din Parlament: 'Trebuie să am un limbaj perfect, mă voi strădui'

Valentin Popa

Valentin Popa, propus pentru Ministerul Educaţiei, a recunoscut că a făcut de-a lungul timpului ''dezacorduri, bâlbe şi greşeli gramaticale'', însă acestea au fost cauzate de emoţii. 

"A apărut un colaj de afirmaţii extrase din discursurile mele din ultimii ani. Nu mă pot exprima exact despre acest colaj, dar recunosc că, în ultimii 6 ani, de când am fost rector, am făcut dezacorduri, bâlbe, greşeli gramaticale, în general datorate emoţiilor. Nu neg că am făcut în trecut astfel de greşeli. Cine nu mai greşeşte? Oare mai găsim o persoană publică, care în ultimii ani să nu aibă astfel de dezacorduri? Afirm cu tărie că trebuie să am un limbaj perfect, mă voi strădui să îl am", a spus Popa, după audierile din Parlament, informează agerpres.ro.

Paul Stănescu, fără emoții în fața comisiei: 'Nu cred că se va destabiliza Guvernul, dacă îmi dau demisia în cazul în care voi fi inculpat'


El a afirmat că acel colaj apărut în mediul online nu a fost falsificat. 

În ceea ce priveşte cuvântul ''pamblică'' folosit greşit de Valentin Popa în spaţiul public, el a arătat că în Moldova se foloseşte acest cuvânt, fiind un regionalism. "Întotdeauna am vorbit aşa şi sunt mândru că sunt bucovinean şi voi folosi în continuare aceste regionalisme", a adăugat Valentin Popa.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.