Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentin Ţicu - Sunt foarte fericit că am revenit. Dumnezeu le-a aranjat şi ştie el de ce

etimg.com
minge

Valentin Ţicu, căpitanul echipei Petrolul Ploieşti, recunoaşte că nu a mai vorbit în ultima perioadă cu Dragoş Iancu, jucătorul pe care l-a accidentat, şi speră să se numere printre jucătorii selecţionaţi în lotul naţionalei pentru Euro 2024, potrivit news.ro.

„Sunt foarte fericit că am revenit. Nu aveţi idee prin ce am trecut şi la fiecare şedinţă a Comisiei. Toată lumea a fost alături de mine. Mă bucur că azi am luat trei puncte. Dumnezeu le-a aranjat şi ştie el de ce. E uşor să aruncăm cu pietre în oameni. Tot ce s-a spus despre mine, că sunt cămătar, interlop, nu mi-a picat bine. Dar mi-am văzut în seara asta părinţii zâmbind.

[Dragoş Iancu] Nu cred că mai are rost să îmi cer scuze. Nu am apucat să vorbesc cu el. Mâine o să iau legătura cu el. Din ce am vorbit cu el, uşor-uşor îşi revine.

[Dacă la club sunt probleme financiare] Nu suntem la mila nimănui. Fiecare are un contract. Trebuie să se respecte din ambele părţi.

[calificarea naţionalei la Euro 2024] Vreau să felicit toţi jucătorii. Nu multă lume a crezut în ei. Au primit critici. Sunt mândru de ei. Trag tare şi obiectivul meu e să fiu alături de ei, dacă voi fi selecţionat”, a declarat Valentin Ţicu.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă. Valentin Ţicu a marcat un gol, abia revenit după suspendare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.