Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentine's Day: Încuiată în apartament de iubit, o tânără a ieșit din casă pe burlan: a căzut în cele din urmă de la înălțime

Radu Pop
ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

O tânără de 33 de ani a căzut, marţi, de la etajul unu al unui bloc din municipiul Focşani după ce a încercat să coboare pe un burlan din apartamentul situat la etajul trei al imobilului respectiv, transmite Agerpres.

Potrivit martorilor, tânăra a ieşit din apartamentul situat la etajul trei şi a coborât pe burlanul blocului până la etajul unu, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut.

"Marţi, la ora 10,15, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o victimă de sex feminin, 33 ani, cu politraumatism prin cădere de la înălţime, în Focşani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip C2, cu medic, fiind identificată o victimă conştientă, cu traumă membru inferior drept. Victima a fost preluată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Femeia ar fi explicat că a dorit să iasă în oraş cu o prietenă, apartamentul fiind încuiat pe dinafară de prietenul acesteia, cu singura cheie disponibilă, astfel că a ales această metodă pentru a ieşi din casă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au concluzionat că tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.