Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeria Schelean (PNL): Ipocrizia PSD și a lui Victor Ponta a fost demonstrată astăzi încă o dată

valeria schelean

Comisia de revizuire a Constituției nu a putut să se întrunească azi și a fost închisă imediat din lipsă de cvorum. În aceste condiții PNL acuză PSD denunțând un limbaj dublu:

”PSD și Victor Ponta au demonstrat, astăzi, încă o dată, dublul limbaj atunci când vine vorba de revizuirea legii fundamentale. În condițiile în care Victor Ponta și-a făcut un obicei din a minți public și de a acuza PNL că e responsabil de blocarea lucrărilor Comisiei pentru revizuirea Constituției, comportamentul de astăzi al parlamentarilor PSD care fac parte din această Comisie demonstrează clar ipocrizia PSD și a președintelui său.

Ședința de astăzi a Comisiei pentru revizuirea Constituției nu a putut fi ținută pentru că nu a existat cvorumul necesar desfasurarii lucrărilor, în condițiile în care parlamentarii PSD au absentat în masă. Spre deosebire de ei, toți parlamentarii PNL au fost prezenți astazi, ceea ce înseamnă că amânarea a fost consecinta gesturilor parlamentarilor puterii.

În acest context, doresc să-l somez, din nou, pe Victor Ponta, să renunțe la a acuza reprezentanții PNL de blocarea sau sabotarea lucrărilor comisiei, în condițiile în care astazi s-a vazut clar cine vine la muncă și cine, dimpotrivă, se sustrage de la îndeplinirea îndatoririlor funcției de demnitate publică pe care o exercită.”, susține deputatul PNL Valeria Schelean, vicepreședinte al Comisiei pentru revizuirea Constituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.