Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valerică Găman: Vom merge la Roma să jucăm fotbal, cred că şi returul trebuie abordat la fel

www.prosport.ro
FCSB

Fundaşul Valerică Găman a declarat, joi seară, că FCSB trebuie să abordeze la fel şi meciul retur cu Lazio Roma, după victoria din prima manşă, scor 1-0, de pe Arena Naţională, în 16-imile Ligii Europa.

"A fost mai greu decât cu CFR, suntem epuizaţi, dar acum ne gândim deja la duminică, când vom avea alt meci. Va fi un meci greu, mă bucur că oamenii care au venit la stadion au plecat fericiţi şi au avut ce vedea. Asta trebuie să ne dea încredere. Vom merge să jucăm fotbal, cred că şi returul trebuie abordat la fel, dacă mergem să ne apărăm, au forţă mare de atac şi ne vor penaliza. Atmosfera a fost cu adevărat impresionantă, ne-au încurajat din primul minut, cred că asta ar trebui să fie atitudinea. Noi sperăm să ţinem numai în victorii. La sfârşit ne-am încurajat, dar eram prea obosiţi dansăm prea mult", a declarat Găman, conform News.ro.

Echipa FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 29. Returul va avea loc joia viitoare, la Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.