Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiță, despre problemele la progamare: 'Miercuri erau peste 30.000 de persoane pe secundă care accesau platforma'

inquamFOTO
valeriu gheorghita

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit, joi, la B1 TV, despre problemele platformei de vaccinare.

''Platforma, din punct de vedere tehnic, nu a avut problemele. Au fost câteva perioade în care s-au înregistrat persoanele mai greu pentru că sunt activități de implementare unor noi funcționalități, în timp ce ea este în producție. Este foarte greu acest lucru. În cursul zilei de ieri erau peste 30.000 de persoane pe secundă care accesau platforma.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

Este o platformă foarte accesată. Rezistă din acest punct de vedere, însă având în vedere că ea transmite informații și preia informații din Registrul Electronic Național al Vaccinărilor apar deficitele de sincronizare'', a spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.