Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiță, extrem de încântat că au fost vaccinați 1 milion de oameni deja: 'Reprezintă o bornă importantă!'

inquamFOTO
valeriu gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, se arată încântat de faptul că în România au fost vaccinați până în acest moment un milion de oameni.

„Aș vrea să le mulțumsc tuturor celor implicați în campania de vaccinare, dar și celor care au mers să se vaccineze. Dacă la început ne interesa cine o să fie prima persoană vaccinată, astăzi am cunoscut povestea persoanei vaccinate cu numărul 1 milion. Reprezintă o bornă importantă pe care am atins-o”, a spus Valeriu Gheorghiță, după ce românul cu numărul 1 milion a fost vaccinat.

Procedura a avut loc miercuri la Spitalul Universitar de Urgență din București. Persoana cu numărul 1 milion a fost o femeie în vârstă care s-a declarat încântată de faptul că a reușit să se vaccineze. Medicul Gheorghiță a dezvăluit faptul că el a avut emoții.

„A fost foarte încântată, mi-a transmis că este realmente bucuroasă că a reușit să se vaccineze, să se programeze și că astăzi a fost clasată ca fiind persoana cu numărul 1 milion care a fost vaccinată. Am avut de fapt (n.r. emoții)”, a dezvăluit medicul Gheorghiță.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„În perioada următoare voi face și acțiuni de voluntariat în centre de vaccinare, tocmai pentru a fi mai aproape de oameni”, a conchis Gheorghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.