Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Iftime, amendat de FRF cu 5.000 de lei pentru declaraţii despre arbitri

libertatea.ro
valeriu iftime

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat cu avertisment şi cu amendă de 5.000 de lei pe finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru declaraţiile dure făcute la adresa arbitrilor după meiciul cu Dinamo potrivit news.ro

"Admitere sesizarea formulată de Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Valeriu Iftimie. În baza art. 52.2.b din RD cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD sancţionarea pârâtului Valeriu iftimie cu Avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 de lei", se arată pe site-ul FRF.

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, s-a plâns de arbitraj la finalul meciului cu Dinamo, scor 1-1, el spunând că George Rădulescu este incompetent şi că în Liga I trebuie să fie introdusă asistenţa video în arbitraj.

"S-au văzut trei lovituri de la 11 metri. Au fost patru faze controversate numai la poarta adversă, în defavoarea echipei noastre. Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu, clar că l-a faultat. Ce să-i fac lui Rădulescu acum? Cine poate să-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Să-l trezească măcar. Nimeni nu-l sancţionează. Iar noi ne uităm ca proştii. Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage. Dacă nu introducem VAR-ul, murdărim fotbalul. Jucătorii mei spun acum . M-am uitat cu nişte oameni din Italia la meci, iar ei nu înţelegeau cum se fură la noi. N-am câştigat, iar acum bărbaţii îşi bat nevestele poate acasă. Ce dacă-i prietenul lui Diaconu? Cine-i ăsta? E vai de mama lui! Despre Rădulescu pot să spun doar ca e vorba despre incompetenţă, nu altceva. Cred că în România fotbalul e curat. Ce dacă-i prietenul lui Deaconu? Cine-i ăsta? E vai de mama lui! În România, dacă eşti inteligent, trăieşti prost. Aici trebuie să fii nesimţit şi indolent”, a spus Iftime la GSP Live.

Formaţia Dinamo a remizat, la 14 septembrie, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în etapa a noua a Ligii I, meci arbitrat de George Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.