Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Steriu: 'Prima lună de guvernare Orban se încheie cu proiecte gestionate prost, cu iresponsabilitate'

stiripesurse
valeriu steriu

Valeriu Steriu a declarat, joi, că prima lună a guvernării Orban se încheie cu proiecte în curs de abandon sau gestionate prost. Purtătorul de cuvânt al PSD a amintit de tăierea fondurilor pentru persoanelor cu handicap sau indiferența cu care a fost tratat dezastrul din Portul Midia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

„Prima lună de guvernare Orban se încheie cu proiecte gestionate prost sau în curs de abandon, cu incompetență și iresponsabilitate:

- Tragedia de la Timișoara a confirmat incapacitatea guvernării Orban de a acționa în situații de criză, când, în urma unei dezinsecții toxice au murit 2 copii și 1adult, iar peste 40 de persoane fost spitalizate.

- Deprecierea leului față de euro la o cotă istorică și creșterea alarmantă a indicelui ROBOR, după cele mai iresponsabile declarații ale unui ministru de finanțe român de până azi.

- Dezastrul din Portul Midia, unde 14.600 de oi au murit înecate și se află încă în vasul scufundat, la 11 zile de la catastrofă, devenind un dezastru ecologic, tratat cu indiferență și cruzime din partea autorităților și a actualului ministru al agriculturii.

Citește și: Prefectul județului Caraș Severin și-a dat demisia! Ministrul de Interne: E un caz grav. O pată pe imaginea ministerului

- Tăierea fondurilor pentru persoanele cu handicap printr-o ordonanță de urgență

- Împrumuturile de 1 miliard de lei, la o dobândă uriașă, făcute de ministrul de finanțe în prima săptămână de mandat”, a scris Valeriu Steriu, joi, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.