Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Steriu, UNPR: Scopul nostru este să continuăm să fim al treilea partid al României

steriu

Valeriu Steriu, președintele UNPR, a declarat că, obținerea unui rezultat bun în alegerile locale reprezintă un obiectiv important pentru partid, însă la fel de importante sunt și alegerile parlamentare din toamna acestui an. ”Scopul nostru este ca, din toamnă, să fim în continuare al treilea partid parlamentar al României, să fim partidul care generează echilibrul politic și economic, așa cum am făcut-o de altfel în toți acești ani”, a declarat Valeriu Steriu. Președintele UNPR a adăugat că este mândru de realizările formațiunii pe care o conduce: ”am fost aliați corecți în guvern și am adus multe legi bune pentru români. Suntem partidul care a propus legea pentru mărirea pensiei pentru agricultori, suntem partidul care a contribuit la scăderea TVA la alimente și, cel mai important, suntem partidul care a propus taxarea marilor averi”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului de lansare a candidatului UNPR pentru primăria Caracal. Pentru această funcție, Uniunea îl susține pe Ion Dinoiu, director general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Metale şi Resurse Radioactive de la Măgurele.

”Primii câștigători ai alegerilor locale vor fi locuitorii acestui oraș. Sunt convins că vor fi mult mai mulți oameni fericiți și mult mai mulți oameni cu locuri de muncă dacă domnul Dinoiu va fi primarul acestui oraș. Cred că adevăratul examen nu va fi acum, în 2016. Adevăratul examen va fi în 2020 când vom vedea reparate drumurile, școlile și spitalele, când vom vedea rezolvat tot ceea ce ține de o viață mai bună în Caracal și când toți oamenii vor spune ”da, încă un mandat, pentru că avem nevoie de un așa primar”. Sunt convins că acest lucru poate fi făcut de viitorul primar Ion Dinoiu”, a declarat Valeriu Steriu. Acesta și-a exprimat încrederea în victoria candidatului UNPR: ”sunt convins că și într-un tur, și în două tururi, și în trei tururi, câștigător va fi tot domnul Dinoiu”, a declarat Valeriu Steriu.

Evenimentul de lansare a candidatului UNPR la primăria Caracal a avut loc joi, 21 aprilie a.c., în incinta Teatrului de Vară din localitate. La eveniment au participat Valeriu Steriu, preşedintele UNPR, Ion Toma, președinte UNPR Olt, deputaţii Luminiţa Adam și Dumitru Niculescu, Nicolae Ivășchescu, Cezar Stancu, președintele Organizației de Tineret a Uniunii, candidații la funcțiile de primar și de consilieri locali și județeni din Olt, precum și numeroși membri și simpatizanți UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.