Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Stoica, fost lider PNL, a identificat o posibilă capcană pentru partid: 'Klaus Iohannis pare să fi revenit, cel puțin parțial, cu picioarele pe pământ'

valeriu stoica

Fostul președinte liberal Valeriu Stoica spune că liberalii ar da dovadă de imaturitate politică dacă ar veni la discuțiile de la Cotroceni cu propunerea - Florin Cîțu premier. O asemenea propunere denotă iresponsabilitate și nu ar face decât să adâncească criza politică, mai punctează fostul lider PNL.

„În acest moment Klaus Iohannis pare să fi revenit, cel puțin parțial, cu picioarele pe pământ. În urmă cu o lună spunea că nu este nimic îngrijorător în România. O altă observație, a culpabiliza numai USR-PLUS pentru criza politică, este o eroare. D-asta spuneam că șeful statului a revenit doar parțial cu picioarele pe pământ. În urmă cu o lună, criza politică a fost declanșată de premierul (n. r.: demis marți) Florin Cîțu.

Nu știu dacă au luat (n. r.: PNL) o asemenea hotărâre în forul statutar, de a merge la consultări cu propunerea Florin Cîțu premier. În orice caz, președintele le-a dat un timp de gândire de o săptămână. Nu înseamnă că dacă PNL va veni cu o asemenea propunere, șeful statului o va accepta.

Echipa PNL, dacă susține o asemenea propunere, dă dovadă de imaturitate, face o dovadă de imaturitate crasă. Nu este posibil ca oamenii politici responsabili să doreasscă preleungirea crizei, pentru că o asemenea propunere înseamnă prelungirea crizei, agravarea crizei politice”, a spus Valeriu Stoica, la RFI.

Motiunea de cenzură ințiată de PSD a trecut. Guvernul Citu a fost demis, cu un record de voturi, 281.

Vezi si: Lucian Bode, despre competențele guvernului interimar: Se prelungește starea de alertă, dar nu se pot introduce măsuri noi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.