Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Zgonea zice că e onorat pentru că Liviu Dragnea îl vrea președinte executiv al PSD

zgonea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a declarat vineri seară, după Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud, că se simte onorat de propunerea făcută de liderul interimar al partidului, Liviu Dragnea, de a se alătura viitoarei echipe de conducere a PSD din funcţia de preşedinte executiv.

"Preşedintele partidului a anunţat că va prezenta echipa după 11 octombrie. Pentru mine a fost o surpriză, în cel mai important oraş, după Bucureşti, din România (Cluj-Napoca - n.r.), să facă acest anunţ în cadrul partidului şi pentru mine este o onoare. E mult de muncă. Gândiţi-vă, totuşi, că preşedintele partidului a fost preşedinte executiv de foarte mulţi ani şi rezultatele sunt extraordinare la nivelul administraţiei locale şi al încrederii în partid. Deci ai în spate un target ridicat extrem de sus şi asta înseamnă foarte multă muncă şi determinare", a spus Zgonea.

"Împreună (cu Valeriu Zgonea - n.r.) construim noua generaţie de lideri ai PSD, în 2016", a spus, la rândul său, Liviu Dragnea, prezent de asemenea la Bistriţa.

Valeriu Zgonea le-a spus celor aproximativ 540 de membri de partid prezenţi la Conferinţa de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud că "nu este nimic ieşit din comun" ca Liviu Dragnea să devină noul lider al PSD şi a făcut un apel la solidaritate.

"Nu e nimic ieşit din comun că Liviu Dragnea va fi preşedintele partidului. Este rău pentru duşmanii noştri politici, pentru că ştiu că vor pierde alegerile. Dar, dacă nu suntem solidari, dacă nu suntem uniţi, s-ar putea să pierdem, s-ar putea ca cineva din nou să bage băţul prin gard", a spus Zgonea.

La conferinţa de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud au mai fost prezenţi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi preşedinţii filialelor PSD din judeţele Suceava şi Mureş.

Cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a fost reales, în unanimitate, în fruntea organizaţiei judeţene a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.