Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație pe A2 București - Constanța din cauza lucrărilor la podul peste Borcea

facebook.com
aglomeratie trafic

Valorile de trafic sunt în creștere, duminică după-amiaza, pe Autostrada A2 București - Constanța, pe sensul spre Capitală, în zona Fetești, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 sensul București - Constanța, pe sensul către Capitală, în zona localității Fetești, județul Ialomița, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Începând cu ora 11:15, pentru perioade limitate de timp, pe tot parcursul zilei, când se va impune, polițiștii opresc circulația pe sensul către Constanța, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către București, pentru fluidizarea traficului.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea benzii, să mărească distanţa de siguranță între vehicule şi să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.