Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valul 5 ne prinde pregătiți: Județul care anunță că nu are niciun pacient la ATI

Moldpres
ATI Terapie Intensiva

Secţiile ATI pentru pacienţi cu COVID-19 de la spitalele din Olt au toate paturile libere, luni nefiind internat vreun pacient în aceste unităţi, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Gabriela Gogiu, care a precizat că în judeţ a fost raportat un singur caz nou de infectare cu SARS-CoV-2.

Reprezentanta DSP Olt a menţionat că în spitale sunt în continuare internaţi pacienţi cu COVID-19, fiind vorba despre 15 bolnavi, însă starea lor nu necesită îngrijiri medicale la Terapie Intensivă, scrie agerpres.ro.

Numărul pacienţilor cu COVID-19 spitalizaţi luni este cel mai mic înregistrat în judeţ din septembrie 2021, situaţia internărilor şi a cazurilor noi fiind similară cu cea din vara anului trecut.

În privinţa incidenţei îmbolnăvirilor, mai mult de o jumătate dintre localităţile din judeţul Olt nu au avut cazuri de COVID-19 în ultimele două săptămâni, iar în alte 43 de localităţi incidenţa este între 0,16 la mia de locuitori (municipiul Slatina) şi 2,35 la mia de locuitori (comuna Studina).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.