Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Vameșă filmată în timp ce se chinuia să înghită 300 de dolari: primele concluzii care încearcă să explice bizarul gest

gulfnews.com
vamesa inghitea dolari

O vameșă de la aeroportul din Manila a fost surprinsă în imagini în timp ce înghițea ceea ce par a fi trei bancnote de 100 de dolari. Se presupune că aceste bancnote au fost furate în timpul unui control al bagajelor. Cazul este acum sub investigația Oficiului local pentru Securitatea Transporturilor, anunță The Inquirer.

Incidentul s-a petrecut în data de 8 septembrie pe Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Ninoy Aquino din Manila. Oficiul pentru Securitatea Transporturilor a transmis că un pasager a raportat furtul de 300 de dolari din geanta de mână, după controlul de la frontieră, iar presupusa infracțiune este investigată.

Femeia suspectată a fost suspendată din funcția de ofițer pe întreaga perioadă a cercetărilor, după ce o filmare a unei camere cu circuit închis o arată pe înghițind presupusele bancnote de 100 de dolari. Apoi, își acoperă gura cu o batistă, înainte să bea apă dintr-o sticlă dată de un coleg.

 

Încă nu este cunoscut pe deplin motivul pentru care ar fi înghițit banii, dar unele surse din anchetă spun că a observat că a fost filmată de camerele de supraveghere

Ofițerul a negat că a furat bani de la pasager și a susținut, scrie Philippine Star, că mânca, de fapt, ciocolată. Dar și acest lucru este interzis în timpul serviciului! Vameșa lucrează la aeroport de șapte ani și câștigă un salariu lunar de 16.000 de pesos filipinezi, aproximativ 280 de dolari.

Pe lîngă ofițerul surprins în filmare, au fost suspendați și supervizorul ei, și un alt membru al personalului. Ministrul transporturilor din Filipine, Jaime Bautista, a ordonat deja agenției să depună dosare administrative și penale împotriva suspectului.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.