Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vameșii doljeni s-au crucit când au văzut ce avea un bulgar în TIR, între șervețele umede: Marfa valorează peste 1,5 milioane de euro, la Bechet

Agerpres.ro
tir tigari contrapanda

Un cetățean bulgar a încercat să intre în România cu țigări de contrabandă de 1,5 milioane de euro ascunse între șervețele umede.

Un TIR s-a prezentat, sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, pentru a intra în țară, la volan fiind un cetățean bulgar în vârstă de 51 de ani.

Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse de igienă personală, din Bulgaria în România, scrie mediafax.ro.

„În urma efectuării controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul pentru marfă, în spatele paleților cu șervețele umede (metoda capac), mai multe baxuri ce conțineau 384.000 de pachete cu țigări, fără a avea aplicate marcaje fiscale. Țigările, în valoare totală de peste 1.500.000 de euro (7.680.000 lei), cât și autocamionul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor la sediul I.T.P.F. Giurgiu”, informează Poliția de Frontieră.

Cetățeanul bulgar este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.