Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Van der Poel şi van Aert, mari favoriţi în clasica belgiană E3 Saxo

van der poel

A 66-a ediţie a cursei clasice E3 Saxo, prevăzută vineri pe un traseu de 207,6 km cu startul şi sosirea la Harelbeke (Belgia), promite un nou duel pasionant între olandezul Mathieu van der Poel (Alpecin) şi belgianul Wout van Aert (Visma), transmite EFE, potrivit Agerpres.

Van der Poel, campionul mondial de şosea, nu are în palmares această cursă, pe care în schimb van Aert a câştigat-o de două ori, în 2022 şi 2023.

Printre alţi favoriţi figurează francezul Julian Alaphillipe, danezul Kasper Asgreen, învingătorul din 2021 şi belgianul Yves Lampaert, toţi de la Soudal Quick-Step, dar şi slovenul Matej Mohoric (Bahrain Victorious), italianul Alberto Bettiol (EF Education), învingător în cursa Milano-Torino, sau australianul Michael Matthews (Jayco), al doilea în ''Monumentul'' Milano-Sanremo.

Cursa se desfăşoară pe un traseu vălurit, cu 17 căţărări pe coline şi 9 porţiuni de pavate pe distanţa de 207 km şi joacă un rol de test înaintea Turului Flandrei din 31 martie, al doilea ''Monument'' al sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.