Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Van Dijk crede că o cvadruplă este o misiune aproape imposibilă pentru Liverpool

www.digisport.ro
Liverpool

FC Liverpool, deja câştigătoare a Cupei Ligii engleze la fotbal, este în cursă pentru cucerirea altor trei trofee, campionat, cupă şi Liga Campionilor, dar fundaşul olandez Virgil van Dijk crede că o cvadruplă va fi o misiune ''aproape imposibilă'' pentru ''cormorani''.

Van Dijk, revenit în august după o absenţă de zece luni din cauza unei operaţii la genunchiul drept, crede că acest obiectiv ar pune prea multă presiune pe echipă.

''Toate discuţiile astea despre o triplă sau cvadruplă vin din lumea exterioară şi ar putea pune o presiune suplimentară pe noi. Nimeni nu a reuşit cvadrupla, există un motiv pentru asta, din cauză că este aproape imposibil de realizat. Este ceva la care oricine visează, să câştige fiecare competiţie la care participă, dar vom vedea ce ne va aduce. City este încă în pole position pentru campionat, înfruntăm Villarreal în Liga Campionilor (semifinale), va fi foarte dificil. Orice se poate întâmpla, la fel şi cu celelalte echipe. Vom lua zi după zi şi meci după meci'', a spus van Dijk, după victoria cu Manchester City (3-2), din semifinalele Cupei Angliei.

În Cupa Angliei, Liverpool a obţinut prima sa victorie cu City în ultimele şase confruntări, după două remize, 2-2, consemnate în această ediţie de campionat.

Chelsea va fi adversara lui Liverpool în finala Cupei Angliei din 14 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.