Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie anunță CUTREMURUL pentru Florian Coldea și Kovesi: 'Vor mai apărea înregistrări'

ghita coldea

Scandalul alegerilor prezidențiale din 2009 e departe de a se fi încheiat. Un fost lider al Partidului Social Democrat anunță cutremurul pentru șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, fostul adjunct SRI, Florian Coldea și nu numai. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Marian Vanghelie a anunțat că vor ieși la iveală mai multe înregistrări video de la întâlniri importante cu șefii instituțiilor de forță și nu numai.

Citește și: ȘOC: Cine sunt cei care au murit în accidentul teribil din Olt

"Cine crede că e singur pe pământ și poate face o serie întreagă de nelegiuri fără să scape, se înșală. Asta chiar dacă e președintele țării, premier sau șef de instituție de forță. Există poze și de la acea întâlnire din 2009, și de la altele. Sunt sigur că vor apărea poze în următoarea perioadă. Eu nu am astfel de poze, dar sigur vor apărea. Pe mine m-au mai trimis la balamuc și poate mă mai trimit, dar asta nu înseamnă că o sa tac. Începem să vorbim fiecare dintre noi" a tunat Vanghelie.

Citește și: Sorin Grindeanu, critici DURE: `NU au făcut nimic oamenii ăștia!`

Și asta nu e tot. Fostul edil din Sectorul 5 a făcut acuzații grave la adresa lui Victor Ponta, dar și la adresa lui Gabriel Oprea. "Sunt foarte consecvent. Am spus acum opt ani de zile. Am spus că oameni din servicii s-au implicat ca să sperie lideri PSD în favoarea lui Victor Ponta. Am părut în unele momente mai brutal, mai direct. Oprea ne amenința cu oamenii de la SRI, cu George Maior și Coldea. Am avut o dispută cu domnul Oprea, eu și mai mulți oameni din PSD, printre care și Nicușor Constantinescu.

Citește și: Victor Ponta RECUNOAȘTE TOT: Întâlniri SECRETE cu SRI, SIE și Băsescu,partide de tenis cu serviciile

Oprea ne vorbea la masă ca și cum sunt anumite decizii care ne depășesc. Trebuia să îl ascultăm pe el. Cu Kovesi nu m-a amenințat. Oprea mergea la restaurant cu oameni din justiție pentru a stabili mai multe lucruri. Vor ieși la iveală poze. O să vedeți. Nu zice nimeni că Maior şi Ponta au introdus 1500 de oameni în ANAF şi au distrus o gramăda de afaceri", a tunat Vanghelie.

Citește și: Sorin Grindeanu vorbește despre REMANIERI în guvern: 'Astea se fac, nu se discută'

Vanghelie îi acuză direct pe Gabriel Oprea și Victor Ponta de arestarea lui. "Decizia de a mă aresta a fost orchestrată de Ponta şi Oprea. Oprea a organizat totul. Ponta a avut și are oameni de-ai lui la DNA. Oamenii lui Ponta m-au umflat pe mine. Sistemul voia să termine cu Ponta, Ghiță nu a fost de acord și au spus că nu e nevoie de părerea lui. Vă dau un exemplu. Am aflat că îl arestează pe Nicolescu de la Argeș și m-am dus la Ponta, la Palatul Victoria. I-am zis ce se va întâmpla. I-am zis: Bă, tu știi, iar el mi-a răspuns: Da tu de unde știi", a încheiat Vanghelie tirul de acuzații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.