Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie iese la atac in timpul perchezitiilor. Declaratii grave despre Ponta si seful ANI

vanghelie geoana

Primarul Marian Vanghelie a declarat joi, in timpul perchezitiilor ca este intr-o situatie neplacuta dar este complet nevinovat. El le-a spus jurnalistilor ca ar face mai bine sa intrebe cum stabilea presedintele ANI Horia Georgescu cui sa ii faca dosare cu seful cancelariei premierului Ponta - Vlad Stoica.

"Intrebati organele cand era domnul Georgescu in birou la domnul Vlad, seful de cabinet al domnului Ponta si stabileau cui sa inceapa dosarele si urmaririle penale, ce parlamentari sa 'omoare'", a spus Vanghelie la B1 TV.

Intrebat daca a luat comisioane asa cum il acuza procurorii DNA Vanghelie a raspuns: "Simtiti din glasul meu ca stau lucrurile asa? Lucrurile nu sunt foarte placute pentru mine, doar nebunii sunt linistiti. Cred ca exista denunturi ... ma astept la orice. Eu nu am probleme".

Si despre Oana Mizil Vanghelie sustine ca este nevinovata: "N-are nicio problema doamna Oana Mizil. Se mai duce la magazinul varului meu care ii mai cerea sfatul. Nu cred ca trebuia sa apara pe ecrane iubita lui Vanghelie. Cred ca era suficient Vanghelie. Dar suntem in tara pe care o dorim"

"Nu conteaza ca azi esti chinez, manie este japonez poimaine evreu o sa le vina randul la toti. E ingrijorator ce se intampla acum", a mai spus Vanghelie subliniand ca si lui Ponta ii va veni randul.

El a precizat ca procurorii i-au ridicat inclusiv niste ceasuri din casa: "Am ciorapi, am pantofi, si am si ceasuri ca orice om. Nu stiu daca iei 20.000 de euro pe ele"

Intrebat daca va face denunturi Vanghelie a spus: "Of, of, of devenim tara denuntatorilor. Nu ma pregatesc sa fac denunturi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.