Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie, lui Ghiță: Îți rup o mână și te bat cu ea / Dezvăluire din culisele PSD

vanghelie

Marian Vanghelie a relatat, marti, un episod tensionat care s-a petrecut intr-un restaurant intre el si Sebastian Ghita. Incidentul a aparut dupa ce Vanghelie a considerat ca este tocat de televiziunea deputatului PSD.

"Am facut o gluma cu Ghita, ca ii rup o mana si il bat cu ea. Eram la o masa, i-am spus in gluma, dar sa si inteleaga. In viata, regulile sunt ca daca mergi pe o strada de mafioti, sa stii cum sa te descurci. La un colt de strada e Ponta, la alt colt e Dragnea si in mijloc e Ghita, ca e cel mai fricos (...) Eram la ziua unui coleg, la un restaurant. I-a zis 'Ba, daca mai razi ca prostul, ce zici daca ti-as rupe mana si te-as bate cu ea?'. Au zambit toti, a fost un moment artistic placut, dar nu aveam alta formula cu el (...) A zambit, ca el nu poate sa faca altceva, el e puternic cand da sarcini din biroul premierului", a declarat Marian Vanghelie la Gandul Live.

"I-am spus asta pentru ca ma punea pe diferite ipostaze pe televiziunea lui, care santajeaza oameni politici, ii sperie pe unii, ii defaimeaza pe altii, vrea sa arate el ora exacta", a mai explicat Vanghelie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.