Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vântul puternic a provocat mai multe căderi de arbori şi stâlpi în localităţi din Bihor

instagram
copaci cazuti

Vântul puternic a provocat mai multe căderi de arbori şi alte pagube în municipiul Oradea şi în alte localităţi din judeţul Bihor, a informat, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, potrivit Agerpres.

Astfel, pompierii Detaşamentului 2 Oradea au intervenit, în prima parte a zilei de miercuri, pe str Corneliu Coposu din municipiul reşedinţă, pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar.

Echipajele de pompieri militari din cadrul aceleiaşi subunităţi au acţionat şi pe strada Ciucului din Episcopia, pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe un autoturism, respectiv pe strada Cazaban din Oradea, pentru degajarea unui stâlp şi a unui copac căzuţi pe carosabil.

În judeţ, echipajele Detaşamentului Marghita au intervenit pe DJ 191 F, la ieşirea din localitate, pentru înlăturarea unui arbore doborât de vântul puternic pe carosabil.

Totodată, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, echipajele Detaşamentului 1 Oradea au acţionat în municipiul reşedinţă de judeţ, pe strada Libertăţii, pentru degajarea unei crengi căzute pe un autoturism, respectiv pe strada Octavian Goga, pentru înlăturarea unui copac doborât de vântul puternic pe carosabil. Şi pompierii Staţiei Aleşd au intervenit pe DJ 764, în Aştileu, pentru degajarea unui stâlp de telefonie căzut pe carosabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.