Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vânzările online de flori au crescut de trei ori în primele zile ale anului şcolar

Facebook
buchet flori

Numărul comenzilor online de flori s-a triplat în primele zile ale anului şcolar iar persoanele care au comandat flori online au cheltuit în medie 100 lei pentru un aranjament floral, potrivit unui site de profil.

Cel mai scump buchet comandat a fost în valoare de circa 350 lei.

Buchetele preferate de clienţi în primele zile de şcoală fac parte din noua colecţie de toamnă Heritage Autumn 2019, care scoate în evidenţă florile de toamnă mai puţin cunoscute publicului larg şi rar utilizate pe piaţa din România. Designul floral accentuează culori vii precum verde limetă, galben, portocaliu intens, potenţate de nuanţe neutre, inspirate de natură: albastru petrol, pământiu, crem, gri.

O noutate pentru piaţa comercială de flori din România o reprezintă faptul că întreaga colecţie conţine decoraţiuni, ambalaje şi recipiente realizate exclusiv din materiale reciclate şi reciclabile, susţine floridelux în comunicat.

Valoarea totală a investiţiei în realizarea şi promovarea noii colecţii de toamnă se ridică la circa 10.000 euro, menţionează reprezentanţii companiei care mizează pe vânzări de 100.000 euro în următoarele şase luni din noua colecţie. Heritage Autumn 2019 conţine 27 de produse, iar valoarea medie a unui aranjament floral este de circa 190 lei, precizează compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.